Szeretettel várunk minden újságírót az Open Road Fest sajtótájékoztatójára!

Május 10-én 14 órától a Harley-Davidson Szalonban lehull a lepel a 17. Open Road Fest programkínálatáról, egy izgalmakkal és különleges vendégekkel teli sajtótájékoztató keretein belül!

A fesztivál igazgatója Dobai Attila és a Fesztivál technikai vezetője Dobai Dániel, összefoglalja az Open Road Fest eddigi eredményeit, idei újdonságait.

Vendégeink közt üdvözölhetjük Hebling Zsoltot Alsóörs polgármesterét, Czeglédy Ákost, Paloznak polgármesterét, és Koller-Nagy Annamáriát a Pelso Camping képviselőjét.

Harley_1138x640_IndexAz esemény moderátora Buza Sándor lesz, aki az Open Road Fest zenei programját is ismerteti.

Szintén vendégeink közt köszönthetjük Lugasi Mihályt a Harley-Davidson Múzeum társalapítóját, aki izgalmas műhelytitkokkal készül. Nem csak a múzeumba érkező Harley motorokról tart beszámolót, amelyeket ritkán csodálhat meg a magyar közönség, hanem a komplexum nem mindennapi létrejöttéről is bővebb képet kapnak az újságírók.

A rock legendák is képviseltetik magukat, Szigeti Ferenc és Takács Tamás a Karthago együttes alapító tagjai megosztják a sajtó képviselőivel a felkészülés pillanatait és azt, hogy milyen különleges show-val készülnek fesztiválra. A sajtótájékoztató megkoronázásaképp pedig egy ízelítő koncertet adnak!

A jótékonykodás sem maradhat el. A Baptista Szeretetszolgálat képviseletében, a Kids Race jótékonysági program partnere, Hegedűs Ádám is jelen lesz.

Értesülj első kézből a legfrissebb aktualitásokról és találkozzunk május 10-én kedden, a Harley Davidson Szalonban, a 1112 Budapest, Neszmély köz 3-as szám alatt.

Amennyiben számíthatunk megtisztelő jelenlétedre az alábbi e-mail címen jelezd részvételed: szabo.zsuzsanna@harley-davidson.hu