Szavazz a magyar vasra és nyerj páros Open Road Fest bérletet!

A Battle of the Kings idén is harcba szólította az épített Harley-k legjavát, egy királyi megmérettetésre. Most is a győzelemért indulunk, hogy megmutassuk az egész világnak, milyen egy ízig-vérig magyar custom bike! Ehhez viszont szükségünk van Rád, és szavazatodra, ami most páros Open Road Fest bérletet ér! Ráadásként a fesztiválon élőben is megcsodálhatod az exkluzív vasparipát.

IronA Battle of the Kings, a világ egyik legrangosabb versenye, ahol a Harley-Davidson Dark Custom motorművészet kiválóságai, az egyedi építésű custom motorok szállnak harcba egymással a végső győzelemért, a Custom King címért. Ismert meg a magyar vasparipát, és támogasd szavazatoddal a harcmezőn!

Adott egy gyári Sportster Iron 883, a dark custom család ikonikus tagja, amely önmagában is a nyers, koromfekete, lecsupaszított custom erő képviselője – hogyan lehet ebből még többet kihozni? A válasz egyszerű, nem kell más hozzá, mint szenvedély a motorozás iránt, lázadás a konvenciókkal szemben, egy merész koncepció és alázatos munka.

Motorépítésnél a művészi koncepció és a magas fokú szakértelem együttese hozza létre azt a műalkotást, amelyet később nem a múzeumok falán csodálhatunk meg, hanem valódi környezetében, az utcán, utakon, az aszfalton végigdübörögve.

IMG_9170

Bemutatjuk a Harley-Davidson Budapest által épített custom gépet, a világverseny magyar versenyzőjét. Egy dögös, dinamikus, vagány és minden ízében sportos motort ismerhetünk meg, egy olyan gépet, amely már első látásra tűzbe hoz. A sötét vas minden apró részletében magában hordozza a dark custom stílusjegyeket és a lázadás esszenciáját.

Az inspirációt egy igazi klasszikus, a Willie G. Davidson által, a 70-es években épített Sportster XLCR adta, amely abban az időben nemcsak csúcsmodell volt, de egyben a dinamikus, sportos motor megtestesítője is. Az inspiráció másik forrását, egy ugyancsak klasszikus, de a filmművészet alkotása, a Mad Max film adta.  Ennek eredőjeként a régi modellt 21. századi köntösbe burkolva, a legmodernebb technikával és teljesítménnyel ellátva született meg a custom motor.

IMG_9168Az átépítés során 85%-ban Harley-alkatrészek kerültek felhasználásra, így a vasról hamisítatlan Harley-stíluselemek köszönnek vissza. Összességében a motor formája kecses, de dögös, arányos, áramvonalas, néhol aszimmetrikus, ami miatt egyszerre harmonikus és egyedi.

A gyári- és a módosított custom alkatrészek harmóniája egy teljes egészet alkot. A lakk fekete fényezés, az egyedi, hangsúlyos fej- és faridom, és custom kipufogó együttese adja meg a motor dögös, vagány jellegét. Tovább hangsúlyozva a sportos design-t a szíjhatást láncra cserélték a tradicionális megjelenés jegyében és az egészet megfejelték az első és hátsó led-es fényszórók beépítésével.

A stíluselemek mellett a teljesítmény és használhatóság se szenvedett csorbát, a gép pont annyira van csak leültetve, hogy az éles kanyarokban, szerpentinen is a maximumot hozza. A hangja, a nyitott végű kipufogónak köszönhetően leginkább egy ’üvöltő sakálhoz’ hasonlít, csak erős idegzetűeknek ajánlott.

IMG_9207A sötét harcos élőben is megmutatkozik, március 18-20-ig a Budapest Motor Show-n lesz látható a Harley-Davidson standnál, ám a jóból sosem elég, ezért az Open Road Fest-en is gyönyörködhetsz a báránybőrbe bújt farkas karakteres idomain. Gyere és szeress bele a dark custom magyar képviselőjébe és segítsd győzelemhez a motort.

Szavazatodért cserébe páros Open Road Fest bérletet nyerhetsz, belépőt a szabadság birodalmába.

A harc elkezdődött! A custom gépekre április 18-ig lehet szavazni, amit itt tehetsz meg: https://customkings.harley-davidson.com/hu_HU/