Pokolian vad dallamokkal vár a Rock Aréna az Open Road Festen!

Szomjazod a régi idők zúzós muzsikáját, a gitár visítását és a dob testet bizsergető basszusát? Na, akkor jól figyelj, mert olyan dögös és pörgős zenekarokkal érkezünk, akiknek a koncertjén reggelig fogsz csápolni! A Rock Aréna színpadán a blues, rock, metál és a punk váltja egymást: Deák Bill Gyula, Zorall, Pokolgép, Moby Dick, Best Of, és ez még csak a kezdet!

kissforever2

Az Open Road Fest hangulatának megalapozói a bandák, a motorosok, na meg a fesztiválarcok, akik „plusz színt visznek a dolgokba. Hiszen itt sokkal nagyobbak a tetkók, mélyebbek a dekoltázsok és bőrnadrágból is több van”- kezdett bele a fesztiváljellemzésbe a Harley-Davidson Budapest Chapter elnöke, Buza Sándor.

A Best Of billentyűse elárulta, hogy már most próbálnak az Open Road Festre, ahova a már jól ismert dalok mellett újjakkal is készülnek! Sanyi maga is nagy kedvelője a fesztiválnak, és nem csak azért mert motorosként, és zenészként is otthon érzi magát, hanem az életérzés miatt. „Az Open Road Fest jóval több, mint egy egyszerű fesztivál. Itt több a pacsi, több a pillantás a másik motorjára, és a csajára. Itt bárkihez szólók ismerősre találok, sokkal családiasabb, otthon érzem magam”- fogalmazott a Chapter elnök. „Ráadásul az ott levő közönség vár minket. Egy húron pendülünk.”

bill

A fesztivál oszlopos tagjává vált Best of mellett Deák Bill Gyula izzítja a hangulatot első este, Bill Kapitány a legnagyobb blues-rock dalokkal érkezik a Rock Aréna színpadára.

pokolgép2

A népszerű blues-rock énekes mellett a heavy metál úttörője, a Pokolgép zúzósnak ígérkező show-val lép színpadra. A banda a klasszikus, és egyben történelmet író Totális Metál című albumáról biztosan hoz egy csokorra valót.

A zúzósabb vonalat követve lép színpadra Magyarország legnépszerűbb tribute bandái, a Kiss Forever Band és a Hollywood Rose . Lesz itt Rock and Roll All Night, na meg Sweet Child O’ Mine! Úgyhogy készítsd az ördögszarvakat, na meg a fekete napszemüvegeket! A ZZ Copy a rock and roll legjavát, azokat a hamisíthatatlan dalokat hozza, aminek hallatán az ember azonnal nyeregbe pattanna.

hollywood rose

A levegő izzani fog a kemény akkordoktól, mert a tribute és hazai rock-nagyágyúk mellett a thrash metal hazai nagyöregei, a Moby Dick is színpadra áll. A 90-es évek elején alakult banda a mai napig ugyan azt a húrszaggatós zenét tolja, mint a kezdetekkor, úgyhogy nem árt rágyúrni a nyakizmokra a koncertig, hogy bírd a headbangelést!

moby

A rock szériát a Zorall folytatja. Ha te is boldogan énekelted a 2000-es évek elején a ’Valami véget ér’, vagy a ’Soha ne mondd’ dalszövegét a koncerteken, akkor készülj, mert hatalmas bulival készülnek! A rock-mámor az Auróra punk-rock szólamaival lesz teljes, akik lendületes, energikus, jellegzetes hangzású dalokkal robbantják fel a színpadot.

zorall2

A fellépők sora pedig ezzel nem ér véget, mert az Open Road Festen a karcos rock dalok, a metál és punk szólamok mellett velünk lesz még a The Silver Shine, A Nyughatatlan, az Ed Philips and The Memphis Patrol, az Üzletembers, a Madarak hbz. és mindenki kedvence Dévényi Tibi bácsi, aki most sem felejti otthon a legfontosabb színpadi kelléket!

Gyere és bulizz velünk, váltsd meg kedvezményes bérleted a zene, a motorok és a szabadság birodalmába!

Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!

Alsóörs – 2017. Június 7-11.