Nyerd meg álmaid tetoválását az Open Road Festen!

Imádod a tetoválásokat? Mindig felcsillan a szemed egy gyönyörű fél-karos, netán egy intenzív színhasználatú tetoválás láttán? Akkor a Tattoomed Trucknál a helyed, akik nem csak elképesztő tetoválásokkal, tetoválásápolási tanácsokkal, hanem játékkal, és gyönyörű tetovált lányokkal érkeznek az Open Road Festre, most először!

tattomed_1kész

Az Open Road Festen a vaslovak különleges fényezése mellett, most a legextrémebb tetoválások kerülnek reflektorfénybe, csütörtöktől-szombatig minden nap 5 db tetkó kerül kisorsolásra. Vidd vásárra a bőröd, játssz, és légy te az, aki álmai tetoválásával tér haza!

tattomed_kész

A Tattomed Trucknál a Hating Love Tattoo & Piercing-microdermal készíti a tetoválásokat, de a bőrpingáláson túl a helyes ápolásról és a tetoválás utáni gyógyulásról is hasznos információkkal látnak el, ismerd meg a Tattoomed termékcsaládot!

tattomed_3kész

Ráadásul gyönyörű tetovált modell lányokkal is fotózkodhatsz náluk. Gyere és légy részese a művészetnek, gazdagodj egy különleges élménnyel, fontos tudnivalókkal, és gyönyörű mintákkal!

Feel the Freedom! Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen!