Négy napon át dübörgött az Open Road Fest!

Motorduruzsolástól és rock zenétől zengett Alsóörs. Izgalmas programokat, hajnalig tartó bulikat és újonnan kötött barátságokat tudhatunk magunk mögött, de összegezzük is, mi minden történt velünk az Open Road Fest-en!

ORF_0608_2

Már az első nap a levegőben vibrált a Feel the Freedom érzete, aminek senki sem tudott ellenállni, úgyhogy szerda este hatalmas bulival ünnepeltük a motorosokat, a rock imádókat, és mindenkit, aki eljött, hogy együtt élje át velünk, a fesztivál összes pillanatát.

ORF_2016_IMG_8697

Változatos programokból válogathattunk: kaszkadőr show Erdős Csabival, hátborzongató Freestyle Motocross emeletmagas ugrásokkal, és a rettenthetetlen kaszkadőr Gombos Attila is borzolta a kedélyeket a Halálgömbbel.

ORF_2016_IMG_8054_vavision

A sportos kikapcsolódást a Gravity Academy garantálta, akik a biciklizés egy új alternatíváját mutatták meg.

ORF_2016_IMG_7664

A nappali látvány show-t este a rock legendák húrtépése koronázta meg. Deák Bill Gyula megőrjítette a közönséget, akárcsak az Ossian. A Karthago hatalmas elefántdübörgéssel érkezett, és ahogy négy évtizeddel ezelőtt, úgy most sem maradt el az újonnan debütáló és az örök klasszikusok nyújtotta eufória.

ORF_2016_IMG_9900_vavision

A pop-rock képviselő, az Ivan and the Parazol a stílus egy új arcát mutatta meg, míg a stílus koronázatlan királynője az Anna & the Barbies énekesnője megbabonázta a több ezres közönséget.

ORF_2016_IMG_9075

A két nemzetközi banda a The Sweet és a Helloween látványos show-val érkezett. A nézőtér egyszerre tombolt, ugrált és hullámzott, a refrénnél pedig egy emberként énekelt, habár mindegyik koncert nagyot szólt.

ORF_2016_IMG_0021_vavision

Sőt, idén a romantika sem maradt el, hiszen az Open Road Fest szerelmespárja a nagyszínpadon fogadott örök hűséget egymásnak.

ORF_2016_IMG_7997

A fesztivál színes forgatagába mindenki megtalálta azt a pluszt, amiért célba vette az Open Road Fest-et, hiszen itt midig valami új születik. Barátságok kötődnek, szerelmek szövődnek, történetek születnek, amelyeket jó megosztani a tábortűz mellett.

ORF_2016_IMG_5303_vavision

A Feel the Freedom nem csak egy mottó, hanem egy életérzés, ami mindenkit átjár, aki belép az Open Road Fest kapuján. Négy napon át teljesen felszabadít és feltölt, amivel bizony ki lehet bírni egy éven keresztül a következő hatalmas buliig.

ORF_2016_IMG_8263_vavision

Jövőre újra találkozunk a 18. Open Road Fest-en! Addig is Feel the Freedom és nosztalgiázz velünk, lesd meg a képgalériákat és éld át újra a legszebb pillanatokat!