Mi az a Dinamikus Rapid Masszázs, amit te is elsajátíthatsz és ki is próbálhatsz az Open Road Festen?

A Dinamikus Rapid Masszázs egy masszázsszéken végzett, hagyományos és modernkori elveket és technikákat saját fejlesztésű fogásokkal ötvöző, intenzív, energikus masszázsfajta. Garantáltan téged is feltölt energiával, sőt nem csak kipróbálhatod az energizáló masszázst, hanem meg is tanulhatod! 

massage

A 6-8 perces kezelés alkalmazása az általános relaxáló hatás mellett energetizáltságra, fizikális és mentális teljesítmény-növelésre irányul. Eredetileg a nagy nyári fesztiválok orvosainak és egészségügyi személyzetének lett kifejlesztve a hosszú műszakokhoz afféle frissítőnek. Alapvetően felsőtestre irányuló kezelést tartalmaz, de specifikusan alsótestre is alkalmazható. Sajátságos jellemzői a ritmikusság, valamint a testlendület maximális felhasználása, melynek velejárója az izmok és végtagok rugalmasságának, nyújthatóságának a határán való munka. Közkedvelt egészségmegőrző technika rendezvényeken, fesztiválokon, munkahelyeken.

Milyen hatással van alanyára?

 „Sosem volt még részem ilyen masszázsban, mint amit itt kaptam. Mintha a testem nem is hozzám tartozna, hanem egy hangszer lenne a masszőr kezében! Leírhatatlan érzés volt, utána még órákig pörögtem.” – Váczi-Molnár Ágnes, irodavezető, masszőr.

masszázs_2

Milyen hatással van végzőjére?

“Szavakkal egyszerűen leírhatatlan élmény volt, ezt mindenkinek ki kell próbálnia, meg kell tapasztalnia. Hihetetlenül feldob a végzése is. Köszönöm, hogy itt lehettem, áldom a szerencsém, hogy rátok találtam!” – Matis Iván, thai masszőr.

Mit kínálnak annak a 10 szerencsésnek, akik megnyerik a masszázsoktatást?

 1. Új szakmát, amivel nem csak vendég, de előadó/terapeuta is leszel a fesztiválon.
 2. Egy alapképzést, ami akár hobbiból is csinálhatsz szeretteid kényeztetésére, de tovább is tanulhatsz.
 3. Egy jó kedélyű, dinamikusan fejlődő csapat része lehetsz.
 4. A Rapid Masszázs standnál embereknek segíthetsz, akik dicsérik munkádat és keresik társaságodat.
 5. A legjobb és legelszántabb hallgatóinak munkalehetőséget is kínál az iskola.
 6. Egyszerre tanulsz és nyaralsz úgy, hogy mindkettőt élvezed.
 7. Évente csak ritkán szerveződik ilyen képzés, ezért érdemes élned a lehetőséggel.
 8. Az Open Road Fest, az Everness és a Rapid Massage Service jóvoltából most 40.000 Ft helyett mindössze 10.000 Ft-ért tanulhatod meg a Dinamikus Rapid Masszázs művészetét.

masszázs_3

Amit elvárnak a masszázsoktatók: 

 1. Amennyiben részt veszel a képzésen, úgy napi 5+1 órát vagy köteles foglalkozni a tanulással a Rapid Massage Service standjánál. Az 5 óra nappali gyakorlati időt rugalmasan osztjuk be mindenkinek, hogy biztosan senki se maradjon le semmiről, amire eljött. A +1 óra a reggeli közös bemelegítés, felkészülés, eszmecsere.
 2. Az utolsó napi közös záróvizsga időpontját együtt beszéljük meg előző nap, amin köteles vagy megjelenni.
 3. Az oktatáson józanul, kipihenten szükséges részt venned, felelősséged teljes tudatában kell végezned a kijelölt szakmai gyakorlatot (nyilván megihatsz 1-2 sört, hisz „feeling” lesz, de légy beszámítható, részegen ezt nem lehet csinálni).
 4. Június 07-én (szerdán) 16 órakor van az első találkozás, és 16-20 óráig közös tanulás van, amin mindenkinek kötelező részt venni. Másnap reggeltől van a szakmai gyakorlat, amit rugalmasan osztunk be.

masszázs_4

Mit kell tenned a jelentkezéshez?!

 1. Érvényes hetijeggyel kell rendelkezz a 2017-es Open Road Fesztiválra.
 2. Legkésőbb 2017. június 06-ig (kedd) jelentkezned kell a képzésre a +36 70 600 4896-os telefonszámon (figyelem, a képzés 10 emberre van limitálva, szóval minél előbb jelentkezel, annál több esélyed van bekerülni!).
 3. A 10.000 Ft-os tanfolyami díjat szerdán 16 órára hoznod kell a standhoz, az első találkozásra (amennyiben befizeted e jelképes összeget, de utána meggondolod magad, sajnos nem áll módunkban visszatéríteni, hiszen elvettél egy helyet másoktól. Köszönjük megértésed!).

Mitől különleges ez a képzés?

“Persze, meg lehet tanulni valamit laboratóriumi körülmények közt is. De én fesztiválokra szeretek a legjobban tanfolyamot szervezni. Ott vannak az egészséges tanulást legjobban segítő energiák és milliő. Ott egyből van lehetőség sok száz emberen, élesben kigyakorolni a tanultakat. Pont olyan embereken, akiknek a képzés után is végezni fogják a tanulók a masszázsaikat. Ilyenkor az egész fesztivál egyetlen hatalmas, éles szakmai gyakorlat, aminek a végére a tanulók csípőből vágni fogják a tanultakat nem csak elméletben, de gyakorlatban is. Eltűnnek a “steril” körülmények, lehullik a bizonytalanság leple, és a tanfolyam végére a tanulók mind magabiztosak lesznek, hiszen már gyakorlatot is szereztek a szakmában igazi munkával, sok-sok emberen. Amikorra vége a képzésnek, már csak a megkezdett szakmai praxisukat kell folytatniuk. Én így szeretem útjukra engedni a hallgatóimat.” – Nagy Sándor – 2014

Szeretettel és kíváncsian várjuk a 2017-es Open Road Fest egészségmegőrző csapatát!