Maximalizáld a szabadságélményt és tombolj az Open Road Fest-en!

Vérpezsdítő hazai és külföldi koncertek, hajnalig tartó önfeledt bulik, VIP fesztiválélmény és milliónyi izgalom, amit egy ritkán látott extrém kiállítás, és szuper nappali programok koronáznak meg. Láttál már halálgömbben motorozó kaszkadőrt, vagy fehér bőrruhás menyasszonyt? Az Open Road Fest-en bármi megtörténhet! Elővételes jegyek május 25-ig kaphatóak, ne maradj le az év bulijáról!

Két, a rock műfaját alapjaiban megváltoztató külföldi sztárfellépő érkezik a fesztiválra, akiket nem gyakran láthat a magyar közönség, de most Alsóörsön hatalmas bulit csapnak! A bőrnadrágos fenegyerekek a Helloween és a The Sweet!plakát

A külföldi fellépők mellett a hazai rock’n’roll legjava is elhozza legütősebb dalait az Open Road Fest-re, ahol a magyar rock történelem meghatározó figurái váltják egymást a színpadon. Az Ossian a klasszikus rock akkordok mentén haladva fergeteges bulit ígér, ráadásként jubilálásuk alkalmából, nem mindennapi show-val készülnek.

A rock zene Harley Davidsonja a Karthago a legnagyobb kedvenceket hozza a színpadra, sőt a hosszú évek óta várt új szerzemények is készülőben vannak, amelyek először az Open Road Fest-en debütálnak!

A zenei élmény fokozásaképp a pop-rock és blues kéz a kézben lép a színpadra. A fesztivál talán legextrémebb megjelenésű előadója az Anna and the Barbies énekesnője pörgős koncerttel készül, akárcsak az Ivan and the Parazol, akik friss, lendületes, energikus, jellegzetes hangzású dalaival teszik teljessé a pop-rock repertoárt. Az első este megkoronázása a blues jegyében zajlik, ugyanis a legfeketébb hangú fehér énekes, Deák Bill Gyula veszi kézbe a mikrofont.

A klasszikus rockzene sem maradhat ki, amit a tribute bandák kiválóságai biztosítanak. A rock zene gigászait a Motörbreath, a Kiss Forever Band a ZZ Copy, az ACid/DC varázsol a színpadra. A tribute-ok sokszínűsége itt még nem ér véget, mert vagy egy tucat banda zenél majd a színpadon, megidézve a legnagyobb zenekarokat.

Az éjszakai programok mellett nappal sem fogsz unatkozni. A tenyérizzasztó izgalmakat kaszkadőr és műrepülő show garantálja, és hazánk egyetlen Harley-Davidson múzeuma, amit egyedül az Open Road Fest-en látogathatsz meg.

2009_06_10_14_ALSÓÖRS 568

Utóbbi ismét összeáll az Open Road Fest motorszerelmeseinek kedvéért és veteránok, sosem látott ritkaságok, ultra vagány kinézetű custombike-okat hoz el, és az eredeti műhely teljes mását, ami még Jean Davidsont is örömkönnyekre fakasztotta.

Ami a nappali motoros, repülős és kétkerekű programokat illeti, csak erős idegzetűeknek ajánlott. A Freestyle Motocross (FMX) hazai nagyágyúja, Hujber Péter vérfagyasztó mutatványokkal készül a fesztiválra. A különleges mobil pályán nem lesz hiány az emelet magasnyi ugratásokból, a szaltókból, de a Halál Csókja vagy Szupermen láttán egy emberként hördülsz majd fel a több ezer nézővel.

A kétkerekű izgalmak nem merülnek ki ennyiben, mert a rettenthetetlen kaszkadőr, Gombos Attila a fizika törvényeire fittyet hányva újra beindul a halál fémgömbjébe, amit nem véletlenül tiltottak be számos államban.

VAI_2812

A sort az Erdős Csaba féle elmaradhatatlan kaszkadőr show, Veres Csabi műrepülő zárja, és az extrém sport szerelmesei a Gravity Academy, akik hajmeresztő trükköket hoznak, kerékpárral, egykerekűvel és két lábon egyaránt.

A változatos programok és zenei csemegék mellett még mindig páratlan izgalmak várnak, ugyanis a szexi bőrruha és fehér fátyol jól összefér a fesztiválon, ahol nem mindennapi kerekek között házasságkötésre kerül sor, méghozzá a nagy színpadon, az ara kedvenc együttesének a Helloween koncertje előtt.

Az Open Road Fest nem először kínál maximális fesztiválélményt, hiszen nem csak egy zenei-motoros fesztivál, ott szerelmek születnek, barátok válnak testvérekké és életre szóló élménnyel gazdagodik minden résztvevő.

Találkozzunk június 8 és 12 között! Elővételes jegyek május 25-ig kaphatóak!