Már kaphatóak a limitált autó és lakókocsi parkolójegyek!

Lakókocsival vagy autóval érkezel a jubileumi bulira? A kemping területén idén is biztosítunk korlátozott számú férőhelyet a négykerekű járművek részére. Ne maradj le, biztosítsd be a helyed és váltsd meg most elővételes parkolójegyed!

SZEMÉLYGÉPKOCSI ÉS UTÁNFUTÓ PARKOLÓJEGY

A területen tartózkodó személygépjárművek és utánfutók számára kötelező a parkolójegy vásárlása, amely egységesen 10.000 Ft a rendezvény idejére (külön megvásárolandó személygépjárművek és utánfutók számára, azaz aki mind a személygépjárművét, mind pedig az utánfutóját a kemping területen szeretné tárolni, 2 db jegyet kell vásárolnia). Napi parkolójegyeket területi korlátozások miatt nem áll módunkban kiadni. A parkolás kizárólag a szervezők által kijelölt területen lehetséges, érkezési sorrendben. Előzetes területfoglalásra nincs lehetőség! A tiltott területen parkoló vagy parkolójegy nélküli járműveket, – amennyiben a tulajdonos a második felszólításra sem parkolja át a járművét – a szervezők elszállíttatják!

ÉRVÉNYES: 2019. június 5. 12:00 – 2019. június 9. 09:00
Váltsd meg parkolójegyed, jegyvásárlás ITT!

LAKÓKOCSI PARKOLÓJEGY

A területen tartózkodó lakókocsik és lakóautók számára kötelező a parkolójegy vásárlása, amely egységesen 20.000 Ft a rendezvény idejére. Napi parkolójegyeket területi korlátozások miatt nem áll módunkban kiadni. A parkolás kizárólag a szervezők által kijelölt területen lehetséges, érkezési sorrendben. Előzetes területfoglalásra nincs lehetőség! A tiltott területen parkoló vagy parkolójegy nélküli járműveket, – amennyiben a tulajdonos a második felszólításra sem parkolja át a járművét – a szervezők elszállíttatják!

ÉRVÉNYES: 2019. június 5. 12:00 – 2019. június 9. 09:00
Váltsd meg parkolójegyed, jegyvásárlás ITT!

20. Harley-Davidson Open Road Fest – 2019.június 5-9. Alsóörs
Feel the Freedom Forever!