Légy részese a legjobb tribute-ok húrtépésének

A húrok közé csapnak a legütősebb tribute zenekarok az Open Road Fest-en. AC/DC, Deep Purple, Motörhead, csak néhány a rock világ legendás neveiből, akiket a legjobb nemzetközi és hazai tribute bandák idéznek meg a színpadon. A Motörhead tribute-je a Motörbreath az összes rajongót várja egy közös rock-imára egy fergeteges bulin, ahol nem mindennapi Lemmy show-ra számíthatsz!

Az Open Road Fest-en a Motörbreath varázsolja a színpadra a rock zene gigászait a Motörhead-et, és a férfit, akinek nevével összeforrt a zene: Lemmy-t. A banda olyan rock himnuszokkal repít vissza az időben, mint az Overkill, Ace of Spades, Bomber, melyre generációk tombolták át az éjszakát. Tisztelegj az alapítóatya előtt egy ég felé emelt rock villával, táncolj önfeledten több ezer Motörhead rajongóval, pogózz, énekelj torkodszakadtából a csillagos éjszakába, és merülj el az élmény nyújtotta eufóriában.

kissforever

Vérbeli rock programcsomagra számíthatsz, olyan bandákkal, mint a hazai ős-tribute a Kiss Forever Band, aki a kultikus KISS zenekar autentikus másaként lép fel. A KISS tribute-je mellett a ZZ Copy, a ZZ Top tribute-je legjobb dalaival csábít egy egész éjszakás tombolásra.

ZZ-Copy-1

A rock istenei sem maradnak ki a buliból, az AC/DC dögös rock zenéi hevítik fel az este hangulatát, amit az ACid/DC varázsol a színpadra, úgyhogy készítsd az ördögszarvakat és énekeld együtt több ezer zenerajongóval a Highway to Hell-t! A Guns’n’Roses legnagyobb slágereit a Hollywood Rose kelti életre, olyan klasszikusokkal, mint a Sweet Child O’ Mine vagy a November Rain. A The Scorpions izgalmas dallamvilágát a Scorpions Tribute Band hozza el az arénába, ahol a Send Me An Angel-től lesz hangos az éjszaka.

hollywoodrose_2014_1-1

A buli itt nem ér véget a Deep Purple dallamai folytatják a sort a Cry Free hangszerelésében olyan örökzöld dalokkal, mint a Smoke On The Water. A pörgős dob és gitárszólók királyát a Twisted Sister­t a Twisted Sister Tribute eleveníti meg. A populáris rock fenegyerekeit a Red Hot Chili Peppers-t a Good Time Boys varázsolja a színpadra, akik a klasszikus akkordok mellett egy kis sajátos dzsemmelgetéssel teszik még fergetegesebbé a zenélést. A maximális zenei változatosságot pedig az Ed Philips and The Memphis Petrol, és a The Silver Shine fellépése garantálja!

Az Open Road Fest Tribute arénája egy feledhetetlen korszakidézésre csábít, tombolj a legnagyobb rock himnuszokra. Váltsd meg jegyed minél előbb, és légy részese a felejthetetlen élménynek!