Lazulj az Open Road Festen jógával és erősíts szabad testsúlyos edzéssel!

Gyúrd ki magad az esti bulira, és töltődj fel reggel jógával. Az Open Road Festen először próbálhatod ki a két izgalmas mozgásformát szakemberek segítségével, és ez még csak a kezdet!

everness 2

Jóga, chill out zene és érdekes előadások – téged is vár az Everness Dóm, a nyugalom szigete az Open Road Festen! Ismerkedj meg a jóga és meditáció mibenlétével, vagy próbáld ki a szabad testsúlyos edzéseket, melyben szakértők is a segítségedre lesznek.

everness 3

Az Everness Dóm programjai közül te is megtalálod a hozzád legjobban passzolót: meridiántorna, jóga kezdőknek, öt tibeti jógagyakorlat, előadások és kézműves gyerekfoglalkozások is színesítik a palettát. A délutáni feltöltődés után pedig felfrissülten vetheted bele magad az éjszakába, ahol a legjobb magyar és külföldi előadók zúznak a színpadon.

everness 1

A jóga mellett a kiadós edzésekből sem lesz hiány. Az izomnövelő mozgásformák egy újgenerációs változatát próbálhatod ki a fesztiválon, a szabad testsúlyos edzést, ami után garantáltan duzzadó izmokkal és kifogyhatatlan energiával hódíthatod meg az éjszakát. Legyen szó rutinos testépítőről, vagy akár kezdő sportolóról, az edzők mindenkit szeretettel várnak.  Lazulj, edz, töltődj fel, és bulizz egy hatalmasat!

Találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!

Alsóörs – 2017. Június 7-11.