Jótékonysági Kids Race az Open Road Fest-en

Támogasd egy tank benzin árával a legcukibb motorosokat! Szurkoljunk nekik együtt a futamon és tegyük közösen szebbé a jövőjüket!

A Baptista Szeretetszolgálat és az Open Road Fest arra kéri a motorosokat, hogy egy tank benzin árával támogassák a rászoruló óvodás korú gyermekeket. Az adománygyűjtő akció a fesztiválon kerül megrendezésre a Jótékonysági Kids Race keretein belül, ahol a kisgyerekek lábbal hajtható műanyag mopedeken száguldanak majd és hívják fel a figyelmet a rászoruló óvodás társaikra.

kidsrace

Reméljük, hogy a motorosok körében gyorsan népszerű lesz a kezdeményezés és egy nagyobb összeggel támogathatjuk a jövő motorosait. Az összegyűlt adományt a Harley Davidson Budapest és a segélyszervezet képviselői természetesen motorral viszik majd el a segítségre szoruló óvodásokhoz.

A rendhagyó rodeó június 10-én pénteken 17:00 órától veszi kezdetét, ahova minden vállalkozó szellemű mini-motorost, szeretettel várunk!kidsrace2

Bízunk abban, hogy a jótékonysági kampányhoz sok motoros csatlakozik, és hozzájárulhatunk egy élhetőbb jövő kialakításához. A Keresztény Motorosok Közössége már jelezte, hogy tagjai egy-egy tank benzinnel támogatják a Jótékonysági Kids Race-t! Minden apróbb s nagyobb felajánlást a Baptista Szeretetszolglálat örömmel fogad, amelyet az alábbi bankszámlájára tudod elutalni. Az adományozókat arra kérik, hogy a közleménybe tüntessék fel a jótékonysági akció nevét: Kids Race!

Bankszámlaszám:  10918001-00000061-69770006.

Gyere és segítsünk együtt!