Mentsünk együtt életet! Támogatói jegyek a Mentőmotorosokért!

A 2019-es év fontos dátum a hazai motorozás életében: amellett, hogy az Open Road Fest immáron 20. alkalommal nyitja meg kapuit a motorosok és zenerajongók előtt, a Magyar Mentőmotor Alapítvány is idén ünnepli 10. születésnapját. Fogjunk össze egy nemes ügy érdekében és támogassuk együtt áldozatos munkájukat!

Neked egy kattintás, másnak az életet jelentheti. Vásárolj pártoló jegyet ITT!

„A Magyar Mentőmotor Alapítvány egyébként a közelmúltban vásárolt, szerelt fel és állított szolgálatba egy sürgősségi esetekhez éjszaka és rossz időben is riasztható mentőtiszti kocsit, mely lehetővé teszi a csapattagoknak, hogy egész évben együtt dolgozzanak. Május elsejétől terv szerint elindulnak a mentőmotorok is, az idei szezonkezdést pedig egyszerre könnyíti és nehezíti, hogy a két új flottatag felszereléséhez szükséges forrást is meg kell teremtenie az Alapítványnak. Reméljük, a híresen erős motoros összefogás ebben is segít majd, és június első hetében nem csak a kettős szülinapot ünnepelhetjük a fesztiválon. Köszönjük előre is minden támogatónknak, hogy hozzájárulnak életmentő munkánk sikeréhez.” – Magyar Mentőmotor Alapítvány

A mentőmotorok Alsóörsön is megjelennek június 5. és 9. között, és napközben személyesen is lehetőséget kapnak arra a fesztiválozók, hogy közelebbről megismerjék a Szolgálat tagjainak munkáját és az egyedülálló felszerelést, amivel bajtársaink ezeken a különleges járműveken dolgoznak.

Találkozzunk a 20. Harley-Davidson Open Road Festen! Mentsünk együtt életet Alsóörsön is!