Hihetetlen, de most te is megnyerheted a legújabb Harley modellt!

Idén mindegy mivel érkezel, mert lehet, hogy egy Harley-Davidson Street Rod-dal távozol. Csekkold az év ajánlatát: bulizz az Open Road Festen, éld át szabadságot, és legyél Te az a szerencsés, aki nem egy tesztkörre, hanem örökbe hazaviszi a 2017-es év fenevadát, az aszfaltszaggató Street Rod-ot! Kattints, hogy egy lépéssel közelebb kerülj hozzá!

Nyerj Egy Harley-t

Nyers erő, vad megjelenés, tiszteletet parancsoló hangzás- ez jellemzi leginkább a 2017-es fenevadat a Street Rod-ot. A Street Rod vonalvezetése karakteres, a határozott megjelenést a Dark Custom stílus garantálja. Az biztos, hogy mindenki utána fordul az év legvadabb vasparipájának. Beleszerettél a Harley legújabb modelljébe? Akkor nyerd meg magadnak!

Mit kell tenned, hogy a Tiéd legyen a 2017-es, vadonatúj Harley-Davidson Street Rod?

– Váltsd meg a jegyed a fesztiválra!

– Töltsd le az Open Road Fest applikációt!

IOSAppStore

Get_it_on_Google_play.svg

– Gyere el a fesztiválra és Feel the Freedom!

– A sorsolás napján, 2017. június 10-én pedig bízz benne, hogy Fortuna kegyeibe fogadott!

Kattints és nyerj, hogy Te lehess az, aki az új Harley-Davidson Street Rod-dal gurul le a nagyszínpadról! Arról a nagyszínpadról, ahova a legnagyobb hazai zenészek, vérbeli rock nagyágyúk érkeznek: Ten Years After, Alphaville, EDDA Művek, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kowalsky meg a Vega, Road. Csak néhány név a fellépők közül, akik felforrósítják a hangulatot.

18. Harley-Davidson Open Road Fest –
2017. június 7-11. Balaton, Alsóörs –
Feel the Freedom, és nyerj egy Harleyt!