Startvonalnál az Open Road Fest – hasznos tudnivalók indulás előtt!

Mielőtt a nyeregbe vagy a volán mögé pattannál, a zavartalan és gyors bejutás érdekében olvasd végig a következő pár sort, hogy Alsóörsön egyből belevethesd magad az önfeledt fesztiválozásba és már csak azzal kelljen törődnöd, hogy hol tudod legurítani az első korsó jéghideg sört.

BELÉPŐJEGY
Megvásárolt belépőjegyed nyomtasd ki és hozd magaddal a fesztiválra. Amennyiben online vásároltál és nem kaptad meg a jegyet, vagy csak a számla érkezett meg, úgy elsőként nézd meg a promóciók és spam mappában is, ha ott sem találod, akkor vedd fel a kapcsolatot jegyértékesítő partnerünknél. A kiküldött voucherokat a helyszínen a pénztáraknál tudod majd karszalagra váltani.

PARKOLÁS


Motorral érkezel? Akkor tied a pálya! 🙂
Autóval érkezel? Három lehetőség közül választhatsz. Amennyiben be szeretnél jönni vele a kempingbe, úgy érvényes parkolójeggyel kell rendelkezned, amelyet elővételben és a szabad helyek függvényében a helyszínen a bejáratnál tudsz megvásárolni, mind az autóra, utánfutóra és lakókocsira/lakóautóra is. Ha inkább kinn hagynád az autót, akkor választhatsz az ingyenes parkoló és az őrzött fizetős parkoló közül. Természetesen mindkettőnél csak a szabad helyek függvényében.

SZÁLLÁS


Mobilházat foglaltál? A kulcsokat a kemping bejáratnál tudod átvenni június 5. 12 órától.
Sátrazol? A szabad parcellákat érkezési sorrendben lehet elfoglalni, előfoglalásra nincs lehetőség.

FIZETÉS


Készpénzmentes a fesztivál. Ez mit jelent? Bankkártyával, HelloPay kártyával, és a mobiloddal is tudsz majd fizetni. A bejáratnál és a fesztivál területén található feltöltő pontoknál válthatod ki a kártyát és töltheted fel készpénzzel vagy bankkártyával, illetve lesz lehetőséged egyedi Open Road Fest kártyát is kiváltani 500 Ft-ért.

NYEREMÉNYJÁTÉK
Regisztráltál már a játékra? Ha még nem, akkor a nyerj.openroadfest.hu-n minden fontos infót megtalálsz. A helyszínen pedig keresd a Hell Truckot, a #Harley feliratot és partnereinket és növeld nyerési esélyeid:
– Pelso Bay
– Aegon
– Stihl
– Magyar Mentőmotor Alapítvány

Ne feledd, egy vadonatúj Harley-Davidson Street 750 talál gazdára június 8-án!

Jegyek a zsebben, fesztivál-kellékek a táskában? Akkor irány Alsóörs és a 20. jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest. Ott találkozunk, és ne feledd, mindegy mivel érkezel, mert lehet egy Harley-val távozol.

Feel the Freedom Forever