Fesztiváloztál már úgy, akárcsak egy sztár?

Légy VIP, és élvezd a fesztivált prémium változatban: a pazar kilátást a VIP teraszról a Nagy Színpadra, az éjszakai VIP partikat, s mindez még csak a kezdet! Eláruljuk mi a legjobb abban, ha VIP vagy?

Legyél VIP vendég a Fesztiválon, és bulizz, ahogy eddig még soha! Mindig is arra vágytál, hogy tolongás nélkül, premier plan-ban lásd a koncertet? Az Open Road Fest-en megteheted!

Sőt megtriplázzuk az élményt. Amellett, hogy a Nagyszínpad koncertjeit az emelvényről élvezheted, minőségi ételekből és italokból is falatozhatsz, és a nagyközönségtől elszeparált mosdók állnak rendelkezésedre.

VIP_upgrade_2_jo

S ez még nem minden! A foci EB mérkőzéseit is VIP módon élvezheted, a saját, elszeparált luxuspáholyodból, és az éjfélt pedig minden éjszaka VIP partival köszöntheted az Open Road Fest VIP teraszán.

A járgányod biztonságos elhelyezése miatt sem kell aggódnod, mert a VIP vendégeknek külön parkolási lehetőséget biztosítunk!

A prémium fesztiválélményhez a fesztiválbelépőd mellé vásárold meg a VIP kiegészítő karszalagot napi 5 000 forintért, vagy válaszd az egész hetes VIP kényeztetést a heti kiegészítő karszalaggal, 12.000 forintért.

FONTOS! A VIP karszalag önmagában a belépésre nem jogosít! Mindenképpen kell mellé napi vagy heti jegyet vásárolnod!

Légy tagja a VIP közösségnek és váltsd meg jegyed most!