Európa-szerte egyedülálló kaszkadőr show érkezik az Open Road Festre!

Vegyünk egy Harley-Davidson Iron 883-mat, adjunk hozzá egy félelmet nem ismerő kaszkadőrt, és adrenalin-bomba mutatványokat: kész is a lélegzetelállító Stunt Show! Nem láttál még egy keréken táncoló, gumifüstöt okádó Harley-t, kaszkadőrt egy Iron 883 hátán? Akkor garantáltan le fog esni az állad, amikor az Open Road Festen felbőg a stunt motor.

HDiron stunt3

A kaszkadőr show hallatán nem egy 250 kilogrammos Harley egykerekezése, gumicsikorgatása jut eszünkbe. Pedig a lengyel kaszkadőr Maciej “Dop” Bielicki pontosan arra készül az Open Road Festen, hogy a Sportster család fenevadát megszelídítse.

HDiron stunt2

Egy Harley-Davidson Iron 883 nyergében ülve, és olykor rajta állva hozza el az Európa-szerte egyedülálló kaszkadőr show-t a fesztiválra. Nem lesz hiány a hajmeresztő egykerekezésekből, első keréken megállásból, driftelésből és minden olyan mutatványból, amiről azt gondolnád, hogy egy Ironnal megcsinálni lehetetlen.

HDiron stunt1

Maciej “Dop” Bielicki hitvallása szerit ugyan a lehetetlen nem létezik, amit be is bizonyított azzal, hogy egy V2-es vason ülve hódította meg a kaszkadőrvilágot. Elvégre, amikor a Harley és a szenvedély találkozik, akkor valami nagy dolog születik.

Légy részese Te is a felejthetetlen műsornak. Nézd meg a saját szemeddel, ahogy a lengyel kaszkadőr egy Iron 883- nyergében mutatja be bravúros mutatványait.

Váltsd meg jegyed most és találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!

Alsóörs – 2017. Június 7-11.