Elrajtolt az Early Bird jegyértékesítés az Open Road Festre

Elindult a jegyértékesítés a 2020. június 10. és 14. között megrendezésre kerülő Open Road Festre. A limitált számban elérhető Early Bird bérletek most rendkívül vonzó áron, 13 000 Ft-ért szerezhetőek meg, amíg a készlet tart.

Motorok, zene, nyár, szabadság az első négy hívószó, amely egyből eszünkbe jut, ha az Open Road Festről van szó. Nem lesz ez másként jövőre sem, június második hétvégéjén Alsóörsön csordultig töltjük poharainkat a ’Feel the Freedom’ életérzéssel. 2020 azonban számos újdonságot is hoz a fesztivál életébe, nézzük most a legfontosabb tudnivalókat:

JEGYVÁSÁRLÁS
A limitált Early Bird bérletek extra kedvezményes áron, 13 000 Ft-ért válthatóak meg. A bérlet a fesztiválra történő belépés mellett az összes programon való részvételre érvényes, de a kemping területére való belépést, illetve a sátrazás díját nem tartalmazza. Jegyvásárlás ITT!

SZÁLLÁS
Sátorozásra kizárólag a kemping területén lesz lehetőség, a sátorhelyek elfoglalása a helyszínen érkezési sorrendben történik. A mobilházak értékesítése január 15-én indul a Pelso Camping oldalán ITT!

PROGRAM
4 napon át, 3 zenei helyszínen 25 fellépővel készülünk. A nagyszínpad koncertjeit fedett helyen élvezhetjük, így nem leszünk kitéve az időjárás viszontagságainak. További információkkal és a részletes programkínálattal hamarosan jelentkezünk.

Open Road Fest, 2020. június 10-14. Alsóörs, Feel the Freedom!