Életre szóló élmény, és vezetéstechnikai tréning lett a jutalma a legjobb ridernek

A Safety-Hungary versenyzői nem csak élményekkel, hanem értékes nyereményekkel is gazdagodtak a 17. Open Road Fest-en, ahol a legügyesebb rider több mint fél percig tartotta a motorja tankján egyensúlyban a vizet.

Az Open Road Fest motoros programkínálata most sem merült ki az extrém motor show, kaszkadőrmutatványok, és motoros felvonulás hármasánál, mert számos ügyességi vetélkedővel és motoros szimulátorokkal színesítette azt a Safety-Hungary csapata.

Safety

Sőt nem csak izgalmas vezetéstechnikai gyorstalpalóba kóstolhattak bele az érdeklődők, hanem egy különleges versenyszámba is.

A feladat szerint a Safety-Hungary ügyességi pályáján a lehető leglassabban – a pályán minél hosszabb időt töltve – kellett végighaladni a vállalkozó szellemű motorosoknak. Nehezítésként közben a motor tankján egy pohár vizet is kellett egyensúlyozni.

Safety2

„Ahogy számítottunk rá voltak nagyon ügyes riderek, de jó néhány próbálkozónak az ölében kötött ki a víz” – mondta Szloboda Tamás a Safety-Hungary marketingfelelőse. „A vetélkedőn összesen 45-en mérették meg magukat” és közülük győztest is hirdettek. A legjobb eredményt elérők a következők voltak:

  1. Mátis Dániel Sopronból 30,06 mp
  2. Mátis Tamás Sopronból 27,28 mp
  3. Mikle László Dorogról 24,43 mp

A legrövidebb pályán töltött idővel szintén egy soproni úriember “büszkélkedhet” 0,76 mp-es versenyidővel.

A nyertesek a következő díjakat boldog tulajdonosai lettek:

– Ingyenes részvétel egy 2 napos Safety-Hungary motorkerékpáros vezetéstechnikai tréningen (érték 45.000 Ft)
– 20.000 Ft kedvezmény bármely Safety-Hungary motorkerékpáros vezetéstechnikai tréningre
– 10.000 Ft kedvezmény bármely Safety-Hungary motorkerékpáros vezetéstechnikai tréningre