Ezerrel hasít az Early Bird jegyakció!

Jövőre ünnepeljük a Harley-Davidson Open Road Fest 20 éves fennállását. A különleges alkalomra parádés show-val készülünk. A jubileumi fesztiválra már most akkora az érdeklődés, hogy alig több, mint 1 óra alatt elfogytak a Super Early Bird hetijegyek.

Aki lecsúszott róla, az se búsuljon, mert azonnal elérhetővé tettük a következő jegykontingenst, a limitált Early Bird bérleteket. Ezek is hihetetlenül gyors ütemben fogynak, így érdemes beszerzésükkel sietni. Csapj le rájuk, jegyvásárlás ITT!

Emellett a szállásfoglalás is elindult, aki a prémium mobilházak kényelméből kívánja élvezni a show-t, érdemes azokat is minél előbb lefoglalnia. Csekkold az elérhető szálláslehetőségeket ITT!

A hazai rajongók mellett külföldről is nagy érdeklődés mutatkozik a jubileumi rendezvény iránt, számos európai országból, de még az öreg kontinensen túlról is érkeznek majd hozzánk fesztivállátogatók.

Hamarosan a line-up-ról is lerántjuk a leplet, egyelőre azonban annyit árulhatunk el, hogy a hazai zenei élet legjobbjai mellett két külföldi szuperprodukció is felrobbantja majd a színpadot.

20. Harley-Davidson Open Road Fest – 2019. június 5-9. Alsóörs
Feel the Freedom Forever!