Cross motoros légi parádé, ahogy eddig még sosem láttad!

Hajmeresztő mutatványok, tenyérizzasztó pillanatok és elképesztő látványvilág. Az Open Road Fest elhozza Magyarország legjobb Freestyle Motocrossosát, akinek trükkjeitől benned is felmegy az adrenalin! Tudod miért?

Izgalmakkal teli pillanatoknak nézel elébe az éjszakai tombolás után is, ugyanis a Freestyle Motocross (FMX) hazai nagyágyúja vérfagyasztó mutatványokkal készül a fesztiválra!

Hujber Péter

Felejtsd el a szokásos homokkal leszórt pályákat, a hagyományos ugrásokat, mert lélegzetvisszafojtva fogod végigizgulni a profi motoros egyedi trükkjeit.

A kétszeres bajnok FMX pilóta, Hujber Péter a műfaj születése óta foglalkozik a sportággal és rövid idő alatt nemzetközi sikereket ért el vele, többek közt vendégszereplője volt az világhírű Nitro Circus-nak, úgyhogy őrületes show-ra készülhetünk!

A különleges mobil pályán nem lesz hiány az emelet magasnyi ugratásokból, a szaltókból és nyakatekert mozdulatokból, a bemelegítés után pedig jöhetnek a nehézbombázók. A 20-25 méter hosszú, 10-12 méter magas ugratások látványa is hátborzongató, de a Halál Csókja vagy Szupermen láttán egy emberként hördülsz majd fel a több ezer nézővel. Találkozzunk a fesztiválon, ahol részese lehetsz élőben, a páratlan show-műsornak.