Adrenalin-bomba robban az Open Road Festen- kaszkadőr show, légi parádé, és egy sosem látott vendég érkezik

Levegőben, földön két és négy keréken? Csak győzd tartani a tempót a gravitáció bajnokaival, a Gravity Acedemyvel, a rettenthetetlen kaszkadőrrel, Erdős Csabival, és az egek urával, Veres Zolival. De a jóból sosem elég, úgyhogy a fesztivál történetében először, idén egy brutális szörnyeteg gurul be az Open Road Festre…

monster_kész

Az élet nappal sem áll meg a fesztiválon: repülős bemutató, a gravitációra fittyet hányó kaszkadőr show, extrém sportbemutató, és ez csak a kezdet!

Idén egy több tonnás zabolázatlan szörnyeteg is beszabadul Alsóörsre. A sok gyönyörű kétkerekű mellett egy hatalmas Big Foot Monster Truck is borzolja majd a kedélyeket. Már a gigászi négykerekű puszta látványától le fog esni az állad.

graviti0

Négy kerék után a kétkerekűek bravúros parádéjából sem lesz hiány. A motor nélkül is levegőben repkedő srácok az extrém sport minden szépségét és izgalmát ötvözik mutatványaiban. Trükkös szaltók, elképesztő manőverek, lélegzetelállító előadás – mindez már egybeforrt a Gravity Academy nevével, akik idén is legyőzik a gravitációt az Open Road Festen.

erdos_csaba2

A sort Erdős Csabi folytatja, aki már a védjegyévé vált hatalmas mosollyal pattan fel a motorra és trükkjeivel tenyérizzasztó pillanatokat okoz a közönségnek. Egykerekezés, vakon vezetés, gumifüstölés, első keréken megállás? Ez csak egy kis ízelítő Erdős Csabi kaszkadőr showjából, aki néhány meglepetést is tartogat az Open Road Festre.

veres

A parádé levegőben sem marad el. Az egek ura Veres Zoli műrepülő pilóta különleges légi bemutatóval készül. Az egyszerű dugóhúzók és spirálok csupán bemelegítésnek számítanak. Szegezd a tekinteted az égre, mert a többszörös bajnok pilóta, madarakat megszégyenítő légi manőverekkel szeli át az égboltot a fesztivál felett.

Programok két és négy keréken, amelyekről te sem maradj le! Légy részese az adrenalin növelő, különleges show-knak, és gyűjts be életre szóló élményeket.

Váltsd meg jegyed most és találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!

Alsóörs – 2017. Június 7-11.