Adj vért, és ments meg három életet!

A motorosok jó emberek, mi tudjuk ezt! Ezért arra biztatunk minden vállalkozó szellemű fesztiválozót, hogy adjanak vért és mentsenek meg három életet.

BloodDon

Neked egy pillanat, ami valakinek az életet jelentheti. Idén újra segíthetsz: adj vért az Open Road Festen, és ments meg három életet, mert ne feledd a véradók jelentik a gyógyulást és reményt a beteg emberek számára.

Elvégre évente több mint tízezer liter vérre van szükség a kórházakban, a magyar törvénykezés szerint 56 havonta adhatunk vért, mégis előfordul, hogy várni kell a megfelelő típusra. Pedig fél liter vér három ember életét mentheti meg. Ez neked fél órát másnak pedig a gyógyulást jelenti.

IMG_5585

Az Open Road Fest motoros közössége minden évben megmutatja, hogy tenni és segíteni akar. A hagyományokhoz híven most is várjuk a véradó motorosokat, mert mi tudjuk, hogy a kemény külső, segítő szívet takar!

Keresd a fesztiválon a véradó központot, és légy Te a nap hőse! A bátorságot és a felajánlást természetesen jutalmazzuk! Tegyünk együtt azokért, akiknek szükségük van rá!

Találkozzunk a 18. Open Road Festen, Feel the Freedom!