A rock fenegyerekei, a Helloween és a Sweet érkezik az Open Road Fest-re

2016-ban duplázunk, két ikonikus zenekar lép fel az Open Road Fest színpadán. Két banda, amely vastag betűkkel írta magát be a rock-történelembe, akiket nem gyakran láthat a magyar közönség, de most Alsóörsön ott lesznek velünk. Ha szereted a dögös rock zenét, és egy nagyot buliznál a metál és rock Isteneivel, akkor biztos, hogy ott a helyed az első sorban.

orf

A rock és metál szerelmeseinek legnagyobb örömére idén a szabadság fővárosában a ’70-es évek bőrnadrágos fenegyerekei a Helloween tépi majd a húrokat. Bizony jól olvastad! Sőt dupla dózisban garantáljuk neked a felejthetetlen buli élményét.

A fesztivál fő attrakciója a Helloween, alapjaiban változtatta meg a zeneipart, és egy életre beírta magát a metál történelmébe egyedi hangzásvilágával. Több év kihagyás után pedig végre újra megmutatják mi is az a keményfémzene. Melegítsd be a nyakizmaid, mert egész éjszaka headbangelni fogsz a fesztiválon!

helloween_web

És mi lenne méltóbb párja a világhírű zenekarnak, mint a The Sweet!, a „banda, ami nélkül a KISS sem volna.” Gene Simmons alábbi kijelentése nem áll messze a valóságtól, ugyanis a The Sweet!, a mai napig az egyik legnépszerűbb glam rock banda.

Sweet-bandshot-2012

A két bombasztikus zenekar visszaadja az igazi rock koncertek különc világát, amit az együtt tomboló több ezer rajongó még fergetegesebbé tesz! Egy biztos, akaratlanul is ütemes lábdobolásba kezdesz majd, amint felcsendülnek az olyan örök klasszikusok, mint az I Want Out vagy Keeper Of The Seven Keys című dalok.

Szóval, tudod már mit csinálsz június második hétvégéjén?

Gyere és bulizz együtt a legjobb fej emberekkel, énekeld együtt több ezer rock fanatikussal kedvenc dalaid, és tombolj napfelkeltéig. Éld át a „feel the freedom” élményét. Egy biztos, a pazar show, a gitárok visító hangja, a dob ütemes ritmusa és az egyszerre tomboló zenefanatikusok nyújtotta kavalkád maga lesz a legális eufória, amin egyaránt osztozik motoros, autós, gyalogos és biciklista, hiszen a zene mindenkié.

Hidd el, ezt a bulit még az ország másik végén is hallani fogják, úgyhogy le ne maradj róla! Váltsd meg jegyed a szabadság, a motorok és a zene birodalmába!