A halálgömb ura az Open Road Fest-en

A fizika törvényeire fittyet hányva Attila újra begurul a halál fémgömbjébe, amit nem véletlenül tiltottak be számos államban. A láncfűrész és a motor nem fér meg egy helyen, vagy mégis? Felkészültél a páratlan show-ra?

Világszerte alig akad olyan motoros kaszkadőr, aki bemerne gurulni a halálgömbbe, szám szerint tizennégy, akik közt csupán egyetlen magyar akad: Gombos Attila.

A rettenthetetlen kaszkadőr pontosan egy évtizede teszi kockára minden egyes fellépéssel az életét, hiszen egyetlen rossz mozdulat is végzetes lehet. A szédítő mutatványok már első pillantásra is lebilincselőek, néhány perc után pedig az ember képtelen elfordítani a fejét, mert a sosem látott show mágnesként vonzza a tekintetet és vérpezsdítő izgalmakkal bír.gombos

S melyik mutatványa jelentette a belépőt a világ legmerészebb húsz motoros kaszkadőre közé? Az, amit a soha, senki nem mert még utánozni, és ami mondhatni Gombos Attila védjegyévé vált, a fűrészes motorozás.

El tudod képzelni, milyen az, amikor egy maximális fordulaton működő láncfűrésztől alig húsz centiméterre húz el iszonyatos sebességgel a motoros? Az Open Road Fest-en garantáltan megnézheted, és nem csak ezt, hanem a halálgömb összes őrületes mutatványát, amit még a filmvásznon sem látsz, annyira extrém!