Égen-földön programokba botlasz az Open Road Fest-en!

Bármerre is nézel izgalmas trükkök és hajmeresztő mutatványok várnak! Míg a földön Erdős Csabi elmaradhatatlan kaszkadőr show-ja borzolja a kedélyeket, addig a levegőben a Guiness rekorder Veres Zoltán hódítja meg az eget!

A horizont királya Veres Zoltán műrepülő pilóta, többszörös bajnok, nem akármilyen show-val készül az Open Road Fest-re! Az egyszerű dugóhúzók és spirálok csupán bemelegítésnek számítanak a fináléra! Szegezd az égre tekinteted, és nézd meg elképesztő légcsavarjait szombaton 17:30-kor az Open Road Fest felett!

DCIM101GOPRO

A parádé a földön sem marad el, ugyanis Erdős Csabi kaszkadőr show-ja tenyérizzasztó trükköket tartogat a fesztiválközönség számára. Egykerekzés, vakon vezetés, gumifüstölés, fékcsikorgatós egykerekes megállások? Csabinak mindez csak a kezdet. Készülj a hátborzongató trükkökre, amiket a már-már védjegyévé váló széles mosoly kísér, még a legvadabb mozdulatok közepette is!

erdos_csaba2

Garantáltan nem fogsz unatkozni pénteken és szombaton sem, mert földön s égen, a legjobbak szórakoztatnak a helyszínen! Feel the Freedom és találkozzunk június 8 és 12 között az Open Road Fest-en! Váltsd meg jegyed és légy részese a nyár legizgalmasabb kalandjának!